4 september 2016
18:00

IF Brommapojkarna 16

Referat: IF Brommapojkarna 5 - IF Brommapojkarna 16

Vi öppnar upp matchen på ett strålande sätt. Vi rullar runt bollen fint och kommer flera gånger fram på båda kanterna. Dock utan att få det helt klara läget. Mitt i halvleken har vi två bollar i stolpen. Först en lös av Einar och sedan en hård av Victor Yman, fint framspelad av Adam. Därefter har BP5 ett jätteskott som Gurra får sträcka ut och tippa till hörna. Vi har stort bollinnehav men lyckas inte sätta dit den utan det står 0-0 i paus.
I andra fortsätter vi på samma sätt. Stort bollinnehav, fint rull men utan att lyckas sätta dit den. Alvin har ett skott i ribban och Adam har en stenhård hörna högst upp i stolpen. BP5 har ett farligt avslut från vänsterkanten men det går utanför. Vi pressar på för att sätta dit den och i sista minuten får vi en frispark en bit in på offensiv planhalva. Adam tar den och den går i ribban och ner men tyvärr inte i mål.
Matchen slutar 0-0, men väldigt fint spel av killarna.